lauantai 27. syyskuuta 2014

KUNNON SYKSY

Ihanaa, vihdoin on tullut 'kunnon syksy'! Puiden lehdet ovat jo vaihtaneet värinsä valmistautuen talven tuloon. Havupuut suhisevat rauhoittavasti tuulessa ja ilmassa tuoksuu jo tulevan talven tuoksu. Kaikesta kylmyydestä ja pimeydestään huolimatta mä rakastan syksyä!
...Siispä lähdin Venlankanssa tänään kuvailemaan metsän siimeksiin.  Sillä edellisestä kuvaus kerrasta olikin jo tovi aikaa! Oli ihan super kivaa viettää aikaa kahdestaan tekemällä sitä mistä kummatkin nauttii, eli valokuvailusta.
Kuka muu ihastui tähän Venlan takkiin? Valehtelemattani mä en oo koskaan nähnyt näin ihanan väristä untuvatakkia! Se sopii Venlalle mielestäni myös aivan täydellisesti, piste i:n päälle on vielä super pehmoisen näköinen luonnonvalkoinen huivi.
 Itse päätin tänään pukea päälleni syksyisen värisen asukokonaisuuden, ihan fiilis pohjalta. 
Vetaisin päälleni myös edellisessä postauksessa näyttämäni farkut sekä mustat conssit.
Paidaksi valitsin eilen saamani super lämpöisen ja pörröisen valkoisen neuleen.
Takkina minulla oli Ellokselta viimevuonna tilattu musta nahkatakki sekä Ginan musta pipo ja Lindex:iltä vasta ostettu huivi. Ranteessani oli vielä Hilfigerin kultainen kello. 
Kello näkyy kuvassa hiukan alempana.
 Päätettiin Venlan kanssa kuvausreissun jälkeen käydä vielä eräällä keskustan kirpputorilla. En edes muista milloin viimeksi olisin käynyt samaisessa paikassa! Tälläkertaa kirppari suosi ainakin minua, sillä löysin aivan sanoinkuvaamattoman ihanat kengät, ne ovat aikalailla samanlaiset kuin nämä Venlan kenkulit, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Jos jotain kiinnostaa voisin tehdä kengistäni vielä erillistä postausta vaikka jo ensiviikolla! (-:
 Kuinka moni teistä rakastaa syksyä samoista syistä kuin minä? 
Vai kenties vihaatteko syksyä ja talven tuloa yli kaiken? Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä asiasta, joten laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan! (-:

perjantai 26. syyskuuta 2014

SYKSYISTÄ ASUA

Hui, tästä onkin aikaa kun käytiin Lauran ja Venlan kanssa näpsimässä näitä tämänpäivän postauksen kuvia. Nämä ovat vain jostain syystä unohtuneet mun kuva-arkistoihin.
Tai sitten olen vain ajatellut, että odotan sitä 'oikeaa hetkeä' jolloin julkaisen nämä asukuvat. 
Joten tässä näitä nytten olisi! Toivottavasti pidätte mun asusta! (-:
Muistatteko, kun tein noin kaksi kuukautta sitten ostospostausta? Siinä postauksessa oli tämä superihana neule, joka on nyt kuvassa. Ostos postauksen pääset klikkaamalla tätä. Paita on siis Stationilta ostettu. Oon niin ilonen, kun tämä tarttui sillon mukaan, koska tää on tullut niin isoon käyttööön tässä lähi päivinä, kun ilmat ovat kylmenneet !
Oon myös rakastunut korviani myöten näihin älyttömän sulosiin koirakännykkäkuoriin!
Tilasin nämä Miniinthebox nimisestä nettikaupasta kesän alkupuolilla.
Nää Vagabondin kengät on päässeet mulla kyllä ihan super kovaan kättöön nyt varsinkin syksyllä.
Oon muutenkin jotenkin ihastunut vaaleisiin pastellinsävyihin sekä tälläiseen ns maantienruskeaan väriin. Tätä ruskeaa väriä löytyykin heti mun farkuista jotka oon löytänyt viimekesänä Oulusta. Kauppaa en valitettavasti muista, mutta nää farkut on mulle kuin tehdyt!
Mulla ei oo koskaan ollut näin ihania farkkuja!
Laukkuna mulla on Ted Baker :in laukku, jonka olen saanut kummitätiltäni.
Toivottavasti piditte tästä postauksesta! Hoksasin juuri, että postauksia ei olekkaan tullut vähään aikaan.. Syynä siihen on ollut yksinkertaisesti koulu. Sillä nyt lähiaikoina mulla on ollut tosi paljon kokeita ja testejä jotka se on vieneet kaikki mun motiivin hippuset tämän blogin suhteen.
Nyt mulla on kuitenkin inspistä ja aikaa toteutella tänne kaikenlaisia postauksia, sillä ensiviikollakin on tiedossa tet-viikko! Jihuu*

perjantai 19. syyskuuta 2014

JATKIS - MAHTAVAT FIILIKSET!

Moikkamoi! Viimeviikonloppuna lähdin sadan muun kesällä käyneen rippikoululaisen kanssa Aholansaareen. Meille kaikille Ahonlansaaressa käyneille riparilaisille oli järjestetty Jatkoripari. Jossa pääsääntöisesti vain nähtiin kaikkia 'vanhoja' riparikavereita, laulettiin, valvottiin ja pidettiin hauskaa! Oli ihan huippua nähdä pitkästä aikaa kaikkia! Ja mikä parasta, tutustuin siellä ihan super ihaniin ihmisiin ympäri Suomea!
Sää oli mitä parhaimmillaan koko viikonlopun ajan! 
Tuntui niinkuin olisi palannut takaisin 'kotiin', kaikki rakkaat ystävät ja tutut maisemat! 
Ah, siellä oli niin ihanaa, voisin mennä takaisin ihan milloin vain!
 Kenen mielestä on kivaa, että syksy on alkanut jo pikkuhiljaa tulemaan näkyville? 
Mä itse tykkään tosi paljon syksystä! Vaikka illat alkavatkin hämärtymään niin silti syksyssä jokin vain kiehtoo mua. Oiskohan se sitten puitten lehtien ihanat värit vai lämpimät neuleet jotka saa vetää jokaikinen kylmä aamu päälleen? 
 Toivottavasti teitä ei haitannut tämä kuvien täyteinen postaus, sillä halusin vain tulla näyttämään minkälaista mulla oli siellä Ahiksessa ja kertomaan vähän menneen viikonlopun fiiliksistä!
Kiitos vielä kaikille ihanille ihmisille, joihin sain tutustua ja joitten kanssa sain viettää aikaa!
Hei, hei nähdään taas Ahis! 

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

My birthday gifts

Heissan! Niinkuin otsikosta voi päätellä näytän teille tänään mun synttärilahjoja, joita sain muutama viikko sitten torstaina kavereilta! Me vietettiin siis täällä meillä mun synttäreitä mun rakkaitten kavereitten kanssa. Oli ihan huippu ilta!
Kiitos vielä kaikille tosi paljon jokka olitte mukana juhlimassa! :-)
Kattelin muutama viikko sitten Seppälästä itelle uusia kuoria ja nää musta-valkoraidalliset oli ihan lempparit sieltä Seppälän valikoimasta! Ja kuinkas ollakaan Laura oli ostanut juuri ne mun suosikki kuoret mulle! Kiitos laura ihan älyttömästi, nää kuoret on tulleet nyt jo tän viikon aikana tosi kovaan käyttöön! (-:
Sain myös kaksi makean tuoksuisia suihkugeeliä. Oon kerennyt testailla jo tätä kuvissa oikealla  puoleisella näkyvää tuotetta ja tää on tosi ihanan tuoksuista ja levittyy erittäin hyvin iholle.
Sekä sain myös ihanan mansikan tuoksuista vartalorasvaa, jota en vielä ole päässyt kokeilemaan. Sillä päätin, että käytän eka kaikki muut rasvat loppuun ennenkuin aukaisen tämän purkin.
Mulla on tällähetkelläkin saman merkkistä rasvaan, mutta vain erissä tuoksussa, joten uskon tämänkin olevan tosi hyvää!
  Nytten, kun nämä Baby Lips:itkin on tulleet Suomeen niin pakkohan niitä on päästä testaamaan!
Sain lahjaksi tämän sinisessä putilossa olevan kosteuttava huulivoiteen. Joka jossa on hyvin mieto Sitruuna-basilika tuoksu. Tämä sisältää +20 asteen aurinkosuojan! Joten tää on aivan älyttömän hyvä tuote huulille! Oon käyttänyt kyseistä tuotetta melkeenpä joka päivä. Suosittelen!
Toisena Baby Lips:in tuotteena sain vähän väriä tuovan Peach kiss nimisen huulivoiteen.
Tää tuo mun huulille pienen vivahteen nuden ja persikan värin sekoitelmaa sekä superihanaa shimmeriä. Luin netistä, että voide sisältää aloe veraa, hunajaa ja sheavoita, joiden huulien ihoa hellivät ainesosat tekevät huulista pehmeät ja täydellisen kosteutetut jopa 8 tunnin ajan!
Tää täydellisyys on kulkenut mun penalissa jo viikonverran ja voin todellakin sanoa, että tämän parempaa huulituotetta en ole koskaan kokeillut!
Sain Venlalta tälläisen yrtti jalkakylvyn. Oon niin kauan halunnut koittaa jotain tän tyylistä ja nyt mä sain täälläisen ihan itelle! En oo vielä kerennyt päästä testaamaan, mutta se olisi kyllä suunnitelmissa nyt tulevalle viikonlopulle!
Sain myös superihanan muumipyyhkeen Miljalta!
Tiian antamasta paketista löytyi mun toivottu Sibel merkkinen harja. Tää on mun mielestä just samanlainen kuin Tangle Teezer, mutta vain varrellisena! Tää on mun mieletä jotenki kivempi, kun tästä saa hyvän otteen harjatessaan hiuksia toisinkuin niillä Tangle Teezer :llä.
 Oon niin innossaan kun sain tämän! Kiitos vielä Tiia! (-:
Harjan lisäksi sain myös näitä 'puhelinlanka ponnareita', jotka on päässeet mulla jo suureen käyttöön.
Sain myös ihanan pienen käsisaippuan ja kasvonaamion. Oon ihan *inlove myös näihin kasvonaamioihin, joten tää oli ihan nappi synttärilahja just mulle!
Ja tottahantoki, aina pitää saada karkkia ja etenkin suklaata lahjaksi! Vai mitä? (;
Tälläkertaa sain Milkan Luflee caramel suklaalevyn ja tää pääsi aivan varmasti mun lemppari suklaalevyjen joukkoon! Ooh nam. 
Toisena sain Fazerin mansikka suklaata, joka on kans ihan super ihanaa! 
Näin tässä oli kaikki kavereiltani saadut lahjat (Lukuunottamatta lahjakortteja ja rahaa)
Mitä te piditte mun lahjoista? Oliko joku teidän ehdoton lemppari?
Itse en ainakaan osaa sanoa mitään lempparia, koska kaikki oli mun mielestä tosi ihania juttuja!