maanantai 5. joulukuuta 2016

HYVÄN MIELEN KALENTERI

Viimepostauksessa kerroin siskoni olleen innoissaan joulukalenteristaan ja pakko myöntää, että tuo samainen into on tarttunut nyt myös minuun! Jep, tiedän kuulostavani nyt hieman oudolta ja ehkä jopa hitusen lapselliselta, mutta odottakaas kun kerron!

Marraskuun viimeisenä päivänä eli toisinsanoen muutama päivä takaperin sain hyvältä ystävältäni viestin, jossa hän pyysi minua mukaan toteuttamaan niinsanottua "yhteistä joulukalenteria" -hyvän mielen kalenteria. Ideana siis on, että joka päivä keksimme toisillemme jonkun pienen asian mikä toisen pitää sitten toteuttaa sinä kyseisenä päivänä. Esimerkiksi: toivota jollekkin mukavaa päivää tai hymyile vastaantulevalle henkilölle. Päivän hyvä teko voi myös liittyä sinuun itseesi: hengähdä koulukirjojen parista hetkeksi kuuman kaakaon äärellä tai tee itsellesi hemmotteleva kasvohoito rankan päivän jälkeen.

Idea kuulosti niin kiinnostavalta, että pakkohan tuohon oli tarttua mukaan! Mitäs te sanotte? Olisitteko valmiita hyppäämään minun ja ystäväni Venlan matkaan toteuttamaan tätä kyseistä kalenteria? Nimittäin ajattelin, että olisi mahtavaa jos siltä ruudun toiselta puolen myös joku teistä lukijoista lähtisi matkaan tuottamaan hyvää mieltä pienillä teoilla itselle ja myös muille!

Päätin, että aloitamme kalenterin täällä blogin puolella vasta tänään (5.12). Kalenteri kuitenkin kestää koko joulukuun, jotenka pieni viivästys alku kuusta ei toivottavasti haittane! Julkaisen luukut yksitelleen täällä blogissa aina postauksen loppuun, jos tai kun postauksia ei kuitenkaan joka päivä tule kirjoitan seuraavan luukun aina vanhimman postauksen perään!


5.12  Aloitetaan helposta! Laita rentouttavaa joulumusiikkia soimaan, istahda lattialle ja pidä 10-15 minuutin kestoinen venyttely-/rentoutumistauko! Helppoa, nopeaa ja mikä parasta rentouttavaa! :-)


Kommentoi ihmeessä alas, jos olet valmis ottamaan "haasteen" vastaan ja lähtemään minun ja ystäväni matkaan toteuttamaan tätä hauskaa joulukalenteria. Annetaan hyvän kiertää!





Ei kommentteja: